Пакет за МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ

👌🚌✈️Защо да изберете да пътувате с Юбим през 2021 г. ?
✅Защото , гарантираме ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНИТЕ СУМИ при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни; 👌
✅Защото сме БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ в качеството за организация, хотели, автобуси; 👌
✅Защото, предлагаме ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – с депозит 50 лв , дори и за 5 * хотели; 👌
✅Защото , предлагаме допълнителна застраховка, с покритие, включително и за риск от заразяване с COVID-19; 👌
✅Защото имате възможност да работите с нас изцяло онлайн и пестите време, средства и нерви; 👌
✅Защото предлагаме НАЙ-НИСКИТЕ цени с най-високото качество на обслужване на пазара; 👌
✅Защото работим с НАЙ-ДОБРИТЕ и ОПИТНИ партньори в чужбина , които гарантират Вашата спокойна почивка ; 👌
✅Защото работим директно с клиенти в центъра на София, на изключително удобно място и безплатен паркинг ; 👌
✅Защото Ви обслужваме с усмивка 🙂 . 👌

ГОРИВНИ И ИНФЛАЦИОННИ ТАКСИ

 

Повишаване на цените - добавяне на горивни такси

Уважаеми клиенти,

От 01.03.2022 поетапно започнахме въвеждането на завишение на цените в много от нашите програми. Принудени сме да го направим, тъй като пакетните цени на програмите ни са калкулирани през  есента и зимата на 2021 г., когато ситуацията с цените и на самолетните билети, и на автобусния транспорт, на хотелите и на всички устанали услуги, включени в пакетите ни, беше съвсем различна. Причините за това покачване са обективни – повсеместна инфлация и драстично покачване на цените на горивата и на енергията, които са важна съставна част на всяка услуга. Опитали сме се да „разделим“ с вас голямата тежест на това повишаване на цените, като сме добавили към цените на пакетите ни една относително малка сума под формата на „горивна такса“.

Тази такса автоматично се добавя към цените, които виждате на сайта ни, нейният размер се определя до 15 дни преди отпътуване.

Таксата се прилага при всички клиенти – и при вече записаните, и при новозаписващите се.

Разчитаме на Вашето разбиране и Ви благодарим за Вашата любознателност и желание да пътувате и да откривате с нас нови хоризонти.

Във връзка с поредното драстично увеличение на цените на горивата, сме принудени отново да въведем допълнителна такса за всички организирани туристически пътувания и съгласно общите условия на „Юбим” ООД – чл. 2 , т. 2

Считано от 01.07.2022 год. се въвежда допълнителна такса – „повишаване цената на горивата”, както следва:
((( A – B ) x C) + (( A1 – B1 ) x C1 )) / D = E
А/А1 – актуална цена на горивото към дадена дата/преди или по време на автобусната или самолетна програма;
B/B1 – е цената на горивото, заложено в офертите при изготвянето им;
C/C1 – средният литраж на дизелово гориво, нужен за изминаване маршрута по програмата във всяка посока;
D – броя на пътниците (броя седалки); Е – нетна горивна такса на човек.

Допълнителната такса „повишаване цената на горивата” се налага на всички програми на ЮБИМ ООД и подлежи на промяна спрямо актуална цена на горивото към дадена дата/преди или по време на автобусната/самолетна програма. Доплащанията ще важат за всички ТУРИСТИ по предстоящи програми, за деца и младежи под 18 годишна възраст. Доплащанията не подлежат на намаления!

Заповедта влиза в сила за всички предстоящи пътувания от 07.07.2022 г.

 

 


Пакет за Максимална сигурност при пътуване
COVID-19

15.01.2021

Уважаеми клиенти,

С оглед на неясната и постоянно променяща се обстановка в световен мащаб поради цикличното покачване и спадане в броя на заразените от Ковид'19 в България и в чужбина, Ви предлагаме временно по-благоприятни условия за записване по програмите ни с минимален депозит.

Във всички програми на ЮБИМ има включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ.

С тези условия, гарантираме ВАШАТА ЗАЩИТА за да може СПОКОЙНО да резервирате своите пътувания в НОВОТО НОРМАЛНО.

Обхванали сме целия процес от резервация и плащане на депозит, до завръщането на клиента и за всяка ситуация сме дали решение, което защитава ЗДРАВЕТО и ФИНАНСИТЕ ВИ.

Спазваме принципа – МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ, БЕЗ ФИНАНСОВ РИСК ЗА ВАС и с процедурите и условията, описани по-долу, гарантираме, че нито един клиент на ЮБИМ няма да загуби пари за резервация и няма да има никакви допълнителни разходи, в случай на заразяване с COVID-19 или влошаване на цялостната епидемиологична обстановка.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА, ПЪТУВАЙ КОГАТО ПОЖЕЛАЕШ – ВИНАГИ БЕЗ РИСК

  • ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – депозит при резервация 50 лв и доплащане 20 дни преди тръгване (Валидно за нови резервации до 31.01.2021)
  • ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни (Валидно за нови резервации до 31.01.2021)
  • ПРЕДЛАГАМЕ допълнителна медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19.

ДЕТАЙЛИ

Резервиране - БЕЗ ФИНАНАСОВ РИСК

  • САМО с 50 лв депозит.

Отстъпка за PCR тестове

  • При наложено изискване за негативен PCR тест в страната, от която пътувате, предлагаме да ползвате отстъпка към лаборатории Рамус

Карантина – връщане на парите

  • При налагане на карантина за влизане в страната на пътуване от България или за влизане от страната на пътуване към България парите Ви се възстановяват на 100% (без удръжки, глоби, неустойки).

При установяване на COVID-19

  • При установяване на зараза от COVID-19 преди тръгване – позитивен PCR тест, парите Ви се възстановяват на 100% (без удръжки, глоби, неустойки).
  • В случай, че се установи, че сте заразен от COVID-19 по време на пътуването – разходите по лечение в болница се покриват според условията на застраховка „Помощ при пътуване – Травълър“ (базова) на Евроинс. 

ВАЖНО – Условията са валидни за резервации направени в периода до 31.01.2021, за всички програми на ЮБИМ като могат да бъдат едностранно прекратени от страна на ЮБИМ, без предварително предупреждение.

Бъдете здрави!

'
П.С.  Информираме Ви , че офисът на адрес : гр. София , ул."Пиротска" 3 , вече работи с нормално работно време , при спазване на всички противоепидемични мерки !


Уважаеми клиенти,

Във връзка с въведеното извънредно положение на територията на страната на основание чл.84, т. 12 от основния закон около вируса COVID-19, Ви уведомяваме, че от днеc, 13 март 2020 г. до 13 Април 2020 г. Няма да обслужваме клиенти на място в нашия офис.

През този период ще работим дистанционно, като комуникацията с нас ще се осъществява на телефон: 02 981 10 40 / 0879 11 28 79 / 0886 62 00 00 и e-mail: travel@yubim.eu

Ще бъдем изцяло на Ваше разположение като работното ни време остава непроменено, а именно:

Понеделник - Петък от 09:00 ч, до 17:00 ч. и ще отговаряме на всяко Ваше запитване.

Апелираме към всички туристи, колеги и партньори за проява на разбиране и въздържане от паника.

Молим, да имате предвид, че ние също следим тази изключително диманична обстановка, като се позовавм само и единствено на официални изказвания по национални телевизии и спуснати нареждания от съответните министерства.

МВнР актуализира регулярно интернет страницата си, където можете да се информирате за държавите, в които към настоящия момент се призовава въздържане от пътуване!

Всички останали дестинации, НЕ фигуриращи в списъка и отбелязани в зелено, се осъществяват без никакви промени и всякакви спорове и анулации, подлежат на уреждане спрямо договорните отношения, описани в договорите, сключени към момента на резервацията!

Уважаеми клиенти,

Искрено вярваме, че всички заедно, подавайки си ръка и проявявайки разбиране, обединени в тази насока, можем да се справим, да се съхраним и да осигурим възможност ритъма на живота ни да бъде възстановен!

С уважение: Юбим ООД

НИЕ ВИ ПРИЗОВАВАМЕ:

Не отменяйте пътуването си! Променете датата и спасете туризма!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!
/последна актуализация - 08.04.2020/


През последните дни получаваме лавина от анулации по договори за пътувания и почивки. Разбираме напълно страховете Ви и уважаваме решението да си останете вкъщи, където се чувствате сигурни. С анулацията си някои от Вас се позовават на членовете на договорите, свързани с форсмажорна ситуация и невъзможност за осъществяване на туристическото пътуване.

Под форсмажор до много скоро се приемаха природните бедствия, стачкуващи служители на фериботи и авиокомпании, терористични актове и заплахи, политически преврати и други подобни. Всеки един такъв форсмажор до момента винаги е бил локален и не позволяваше посещение на конкретен хотел, курорт или дестинация. Тези ситуации са времево и териториално ограничени, тоест могат да се избегнат и донякъде контролират. Туроператорът възстановяваше сумите на туристите, имащи пътуване до тези места и пренасочваше работата си към останалите дестинации, с които оперира.

Сега, обаче, се намираме в безпрецедентна ситуация и в момента туризъм няма буквално в целия свят. Това прави ситуация нещо повече от обичаен форсмажор - тя блокира дейността на хотели, превозвачи, екскурзоводи и съответно и туроператори.

За да гарантираме Вашите резервации по условията на ранни записвания, ние сме направили предплащания към всички доставчици по програмите - превозвачи, хотели, екскурзоводи. Не получаваме възможност за възстановяване на сумите от доставчиците и поради тази причина, за да запазим общия ни интерес – Вашите предплатени средства и нашата възможност да изпълняваме програми след срока на извънредното положение, даваме три варианта за избор.

Съгласувано с позицията на Министерството на туризма и на Комисия за защита на потребителите, на всички туристи с резервации в периода, в който трае Извънредното положение (13.03-13.05.2020г), а и такива извън него, които се отказват от пътуванията си по собствено желание при настанявания до края на месец май, ние предлагаме следните опции:

Вариант 1: За туристи, които имат резервации през месеци април и май, предлагаме възможност за прехвърляне на резервацията по същата дестинация и хотел за месец октомври 2020 или за същия период през април-май 2021 при същите ценови условия.
***Важи само за определени програми и хотели и всяка заявка подлежи на потвърждение!

Вариант 2: Презаписване за нов период по програма, дестинация, хотел избрани от туриста. Прехвърлянето става по текущите цени за конкретния избор.

Вариант 3: Внесените до момента авансово суми по резервации остават под формата на ВАУЧЕР за усвояване по услуги на Юбим Травъл до 31.12.2021 г. Туристите могат свободно да изберат програма, дестинация и хотел, по които да се запишат в този период.

Изготвя се АНЕКС към договора, който удостоверява и потвърждава направения избор.

За всички резервации от месец юни до края на годината важат стандартните условия по договорите. При отказ на резервации от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ се следват условията на чл. 10.2.6 от договорите ни за организирано пътуване, който гласи: „В случай на направена и платена резервация по ранно записване, сумата не се възстановява, но може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за анулация упоменати по-горе.”

Това означава, че внесените до момента суми остават за усвояване при нас за бъдещ период, който отново сме фиксирали до 31.12.2021 г. Единствено от внесените авансово суми се удържа административна такса в размер на 30 лв според чл. 10.2.1 от договорите. При всеки отказ от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ потвърждаваме тези условия с АНЕКС към договора.

Искаме да ви уверим, че всички ваши резервации за Турция и Гърция са потвърдени по условията за ранни записвания и са заплатени от наша страна към хотелите с цел гарантиране на резервациите и осигуряване на безпроблемна почивка. В извънредната ситуация при анулации хотелите не възстановяват тези авансови суми, а гарантират използването им за следващ период, което и ние Ви предлагаме.

За резервации в по-далечен период от време - юни, юли, август и септември, молим да бъдете търпеливи и да не правите прибързани откази! Нека всички заедно проследим развитието на събитията и да вземаме разумни решения.

И въпреки всичко, не забравяйте да се усмихвате