Нова година в Ниш 2 нощувки - собствен транспорт

ТРАНСПОРТ Собствен транспорт
Продължителност 3 дни / 2 нощувки

Маршрут Пловдив - София - Пирот - Ниш - София - Пловдив
ЦЕНА от 425 лв.
За курорта
Програма
Цената включва
Tami Residence **** Hotel е разположен в самото сърце на бизнес и и спортен комплекс на Тами. Намира се на едно от възвишенията на град Ниш, като предоставя великолепен панорамен изглед към един от най-старите градове в Сърбия, само на два километра от центъра.
Хотелът е разположен в тиха и спокойна среда, която отразява красотата на древния имперски Ниш. Има и безплатен паркинг и гараж, позволява организиране на различни събития при престоя на гостите в хотела.
В съвременния облик на хотела, който излъчва европейска елегантност и южно гостоприемство, се преплитат бизнеса и удоволствията, за да се осигури усещане за домашна атмосфера. Този хотел се характеризира със специално отношение и първокласно обслужване.
Насладете се на Европейската елегантност и топлината на славянското гостоприемство!
The Tami Residence **** Разполага е 60 стандартни и луксозни стаи, от които 4 апартамента . Отделено е специално внимание на декорацията - приятни цветове и внимателно подбрани материали. Всички стаи и апартаменти предлагат удобства като LCD телевизор, кабелна и вътрешна телевизия, Wireless, LAN връзка, директна телефонна линия, мини бар, индивидуална настройка на температурата в стаята, 24-часов рум-сервиз, сейф, сешоар.
На разположение на гостите на хотела са открит плувен басейн, волейбол и баскетбол, сръбски специалитети и пресни морски дарове. Lounge Bar предлага селекция от вина, екзотични коктейли и леки закуски. Напитки се предлагат и в бара край басейна.

1-ви ден - 30.12.2019 г.
Отпътуване от София , Автогара "Сердика" около 7.30 ч. по маршрут София - Калотина - Ниш.
Пристигане в Ниш около обяд.Настаняване в хотела. Всички , които желаят да ползват спа центъра на хотела е необходимо да направят регистрация на рецепция на хотел Tami Residence 4* . Свободно време 20.00 ч. - 22.00 ч. Вечеря на шведска маса без включени напитки .Нощувка.

2-ри ден - 31.12.2019 г.
07:00 ч. - 10.00 ч. Закуска на шведска маса. Свободно време. Всички , които желаят да ползват спа центъра на хотела е необходимо да направят регистрация на рецепция на хотел Tami Residence 4* .
Ниш, наричан “Портата между Изтока и Запада”. Интересни забележителности: Площада на Освобождението; Паметникът на освободителите; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от XVIII век на мястото, на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; Дворецът Бановина, построен през 1886 г., седалище на Нишкия университет.
НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ: 21:00 ч. - 03:00 ч.
Празнична новогодишна вечеря с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, торта със шоколадов фонтан и много изненади

3-ти ден - 01.01.2020 г
08.00 ч.-10.00 ч.-Закуска на база шведска маса. Освобождаване на хотела до 12 ч. и отпътуване към България.
Пристигане в София вечерта.