Фестивала на Дроба в Одрин

ТРАНСПОРТ Автобус
Продължителност 2 ден / 1 нощувка

Маршрут София - Пловдив - Хасково - Харманли - Капитан Андреево - Одрин - София
ЦЕНА от 85 лв.
За курорта
Програма
Цената включва
Условия за записвания
Важна информация
Одрин е известен граничен град в близост до границата Капитан Андреево – Капукуле. За поредна година се организира Фестивала на Дроба или както е известно Тава Джигер. Със съдействието на община Едирне. По време на фестивала се раздава на населението 3 тона и половина специалитета Тава Джигер. По време на фестивала се организира и състезание за хапване на люта пържена чушка миналогодишния рекорд е с 40 изядени люти чушки.

ПРОГРАМА
Първи ден
Отпътуване за Одрин от автогара Сердика в 08.00 часа. От Пловдив от ОМВ до хотел Санкт Петербург в 10.00 часа. От ОМВ Хасково 11.00 часа. Отпътуване за Турция. След обяд пристигане в Одрин настаняване в хотела. Кратка почивка. По желание посещение на музея на здравето /срещу заплащане/ в музея ще се запознаем как са лекували със рисуване върху вода изкуството Ебру, със музика и други. По желание посещение на ресторант със програма вечеря. Нощувка.
Втори ден
Закуска. По желание панорамна обиколка на града с посещение на Музея на Балканската война, посещение на църквата Свети Георги, посещение на църквата Свети Свети Константин и Елена. По обяд освобождаване на хотела. Посещение на фестивала на Дроба с танци и обядване. Свободно време за пазаруване. Отпътуване за България.