АЛЖИР-СТРАНАТА НА ПУСТИННАТА РОЗА

ТРАНСПОРТ Самолет
Продължителност 6 дни / 5 нощувки

Маршрут София-Париж-Бежая-Париж-София
ЦЕНА от 1012
Програма
Жарко слънце и прохладни бели домове,хиляди кубета,палмови дървета,пустинни рози-една от най-горещите точки на планетата в пряк и преносен смисъл.Родината на човека,който заявяваше смело: „ Бунтувам се,следователно съществувам „ .Може би се досещате,че иде реч за Алжир-родната земя на Алберт Камю,в чиито предели се развива и действието на великолепния му,пропит с призива за човечност и осъзнат хуманизъм,роман „ Чумата „.Няма как това да не бъде страна,която да не е страна,която да не буди полемики,която да не поражда въпроси,която да не блика от противоречия.Една от най-магнетичните държави в Северна Африка с драматичната красота на планински региони като Тасили и Хогар,великолепните образци на ислямската и пустинна архитектура,с много постройки,носещи чара на френското влияние,което продължава да се усеща в духа на по-големите градове и с живата племенна култура във вътрешността на страната.

ПРОГРАМА:

1-ви ден - 18.05.2015
Отпътуване в 07,20 ч.от летище гр.София с полет на AIR FRANCE с прекачване в гр.Париж и пристигане в Алжир-гр.Бежая в 15,10ч..Трансфер от летището до курорта Тиши.Настаняване в хотел „ Hammadites “.Свободно време.По желание организирана вечеря в ресторанта на хотела.Нощувка.

2-ри ден - 19.05.2015
Закуска.Туристическа пешеходна обиколка забележителностите на курорта Тиши и представяне плажната ивица на курорта.Обяд. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден – 20.05.2015
Закуска.Туристическа обиколка на забележителностите на гр.Бежая-централната част- Кметството и Касбата на Беджая,пл. „ 1-ви Ноември 1954г. „.Обяд в града.Свободно време за плаж.Вечеря.Нощувка.

4 -ти ден – 21.05.2015
Закуска. Туристическа програма в околностите на Бежая: национален парк „ Гурая „ , планината с височина 660м, символизираща спяща жена, която се простира край морето и заема територия на цялата община „ Имма Гурая „, върхът на маймуните,,името му произлиза от факта,че е обитаван от застрашените примати, наречени маготи. Обяд-пикник. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

5-ти ден - 22.05.2015
Закуска.Презентация на алжирската кухня с възможност за участие в приготвянето на ястията.Обяд.Свободно време за плаж.Празнична вечеря с музика.Нощувка.

6-ти ден - 23.05.2015
Закуска.Освобождаване на хотела и отпътуване към България.

Цената е на човек настанен в двойна стая в EURO и включва:
  • 5 нощувки в Тиши в хотел „ Hammadites “3 * на база – BB
  • Самолетен билет на София-Париж-Бежая-Париж-София
  • Летищни такси
  • Медицинска застраховка Асистънс
  • Представител по време на пътуването и престоя.

Цената не включва:
  • Такси в туристическите обекти
  • Допълнителни екскурзии
  • Разходи от личен характер
  • Обяди,вечери

Хотел към тази програма
http://www.hotelhammadites.com/

Необходими документи :задграничен паспорт. За деца под 18 години непридружавани от единия или от двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение (копие и оригинал)
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи от 15 човека: 7 дни преди датата на тръгване.
Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти

  • Цената е калкулирана при летищни такси и самолетни билети към 12.03.2015. При промяна на цените с повече от 3% е възможно оскъпяване.