Eднодневна екскурзия до Солун

ТРАНСПОРТ Автобус
Продължителност 1 дни

Маршрут София - Солун - София
ЦЕНА от 39 лв.
Програма
Цената включва
Близък и познат Ви очаква да споделите магията на крайбрежните улици, неповторимата гръцка кухня и ароматни сладкиши.

Тръгване от от София в 06.30 ч. от пл. "Руски Паметник" по маршрут Дупница - Благоевград - Кулата - Солун. Възможност за качване от Перник, Дупница, Благоевград, Петрич. Пристигане в Солун преди обяд. Следва панорамна обиколка на Солун: Бялата кула – символът на Солун, паметника на Александър Македонски, Арката на Галер, църквата “Св. Димитър” с мощите на светеца, посещение на Солунския пазар,площад Аристотел, Виа Егнатия – най-известната търговска улица с луксозни бутици и магазини на световните вериги. Свободно време в центъра на Солун за разходки, снимки и покупки. Около 17.00ч. Отпътуване обратно за България по път е планирано спиране в гръцки Супермаркет в който може да си купите гръцки маслини, Оригинален гръцки зехтин, качествени прахове и не на последно място страхотното Гръцко Узо.
Завръщане в София около 23.00ч.

Цената включва:
  • Транспорт с лицензиран автобус (климатик, видео, минибар),
  • Панорамна обиколка с екскурзовод на Български еизк;
  • Екскурзовод

Цената не включва :
  • Мед. застраховка ЗД Армеец, 5000 евро - 2 лв

Необходими документи:
  • задграничен паспорт.
  • За деца под 18 години непридружавани от единия или от двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение (копие и оригинал)

  • Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи от 35 човека: 7 дни преди датата на тръгване.

Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.